Boxsprings

Boxsprings

Boxspringbedden zijn een van de meest populaire bedden in veel moderne huizen. Ze hebben unieke kwaliteiten, zoals een sterke en stabiele basis voor je matras waardoor je matras langer meegaat. Ten tweede hebben boxprings een fijne hoogte die het in- en uitstappen gemakkelijker maken. Boxsprings kun je huren bij Aubel Coenen Slapen B.V.

De mogelijkheden 

Er zijn veel opties voor boxspringbedden, sommige zijn voorzien van dicht opeengepakte spoelen, anderen zijn voorzien van hypo-allergene stoffen, organische stoffen, natuurlijke vulstoffen, enzovoort. Hoewel ze er misschien hetzelfde uitzien, hebben ze waarschijnlijk verschillende prijzen vanwege verschillende materialen die worden gebruikt om het boxspringbed tot stand te brengen.   

De opbouw van het boxspringbed   

Een boxspring is de beste basis voor een matras. Het is gebouwd met duurzaamheid en ontworpen om het gewicht van je lichaam te absorberen en het gewicht met behulp van het matras te verdelen voor extra comfort en een goede nachtrust. Over het algemeen worden ze gemaakt van hout en bevatten ze een stalen versterking om het bed te verstevigen. Ook wordt een dikke stof op de zijkanten aangebracht, wordt een slipbestendig weefsel aan de bovenkant toegevoegd en is de onderkant bedekt met een materiaal dat dient als stofbarrière. Het bed kan variëren in grootte, type en materiaal. 

De voordelen van een Boxspringbed 

Sommige boxsprings bestaan uit twee aparte secties. Deze kun je loskoppelen wat bijvoorbeeld het verplaatsen van het bed vergemakkelijkt. Als je een groter bed hebt en smalle hallen in je huis, koop dan een split queen boxspring. De meeste typen zullen voorzien zijn van een haak of een ander middel om de twee delen te verbinden zodat ze niet uit elkaar schuiven. Er zijn een aantal voordelen van het gebruik van een boxspring, afgezien van de hoogte aan het bed is het zeer comfortabel. In de verwerkende industrie zijn er twee meest voorkomende boxspringhoogten, een standaard 9-inch boxspring en een opvallende 5-inch boxspring. Ze worden geleverd met de meest populaire traagschuim toppers en high-profile luxe matrassen. Over het algemeen kan gesteld worden dat boxspringbedden wat duurder zijn dan de ouderwetse bedframes die we gewend zijn. Je krijgt er echter veel kwaliteit en comfort voor terug. Bovendien gaan ze zeer lang mee. Eens in de zoveel tijd zal je het topmatras moeten vervangen, maar het boxspringbed zelf is een slaappartner voor het leven. Als er dan toch een nadeel moet worden genoemd dan zou je kunnen denken aan de kleine ruimte onder het bed. Het biedt geen mogelijkheid tot enige berging van spullen. Daarnaast kan het een groot gevaarte zijn voor een kleine kamer. Apart daarvan is een boxspringbed de ideale aankoop!


Delen